AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek ve kıl görmek

Kahve falında ekmek ve kıl görmek

Kahve falında ekmek ve kıl görmek aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, kırılan kalplerin barışacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında ekmek ve kıl gördüyseniz:

  • Planlarınızla ilgili uyarılarda bulunan veya bazı eksiklerini dile getiren kişileri dinlemenizde fayda var.

Kahve falında kıllı ekmek görmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekmek arasında kıl görmek onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ekmek içinde kıl görmek psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ekmek ve kıl görmek insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine inanılır.

Kahve falında namaz kılmaya zorlanmak başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hamurun içinde kıl görmek yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında kıbleye ters namaz kılan birini görmek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine rivayet eder.

Kahve falında namazını kılmamak gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir