AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek sacı görmek

Kahve falında ekmek sacı görmek

Kahve falında ekmek sacı görmek onurlu bir yaşam süreceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine yorulur.

Kahve falında ekmek sacı gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınızın veya arkadaşlarınızın bazı konularda sabrınızı ya da şanslarını zorladıklarını düşünmeye başlayabilirsiniz.

Kahve falında ekmek sac görmek yorulacağına, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sacın üstünde ekmek pişirmek kafasına göre birini bulacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sac üzerinde ekmek pişirmek bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında ekmek yapılan sac görmek büyük paralar kazanılacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ekmek sacı görmek kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına yorulur.

Kahve falında sacda ekmek yapmak borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına delalettir.

Kahve falında sac ekmeği pişirmek ayrılanların birleşeceğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına delalet eder.

Kahve falında sac ekmek görmek gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir