AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneden ekmek istemek

Kahve falında anneden ekmek istemek

Kahve falında anneden ekmek istemek eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, insanların saygısının kazanılacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anneden ekmek istemek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız veya ailenizle bir araya gelmeniz durumunda zor seçimlerinizde yardımı dokunabilecek bilgiler edinebilirsiniz.

Kahve falında anneden ekmek istemek kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına yorulur.

Kahve falında ölüden ekmek istemek rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, el açmayacağına işaret eder.

Kahve falında birinin ekmek istediğini görmek ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında birinden ekmek istemek gittiği yolda yalnız kalacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin senden ekmek istediğini görmek aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında komşudan ekmek istemek bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine işaret eder.

Kahve falında ekmek parası istemek karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında ekmek istemek görmek sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir