AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek getirmek

Kahve falında ekmek getirmek

Kahve falında ekmek getirmek çok hatalı çalışmalara gireceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, çok güzel gelişmeler yaşanacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, gam ve kasavetin de uçup gideceğine, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ekmek getirmek gördüyseniz:

  • Başkalarının sizin için bazı şeyler yapmasını beklemeyin.

Kahve falında ekmek getirmek elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eve ekmek getirmek işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine yorulur.

Kahve falında birinin ekmek getirdiğini görmek maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına inanılır.

Kahve falında hırsızı etkisiz hale getirmek zor da olsa bazı kararlar vereceğine, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında korkup salavat getirmek büyük üzüntüler yaşayacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birisiyle salavat getirmek zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüye şahadet getirmek hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, elindekini de bitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında istiğfar getirmek keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir