Kahve falında ekmek düşürmek

Kahve falında ekmek düşürmek aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına yorulur.

Kahve falında ekmek düşürmek gördüyseniz:

  • Ekstra mesai, ekstra kredi veya fazladan araştırma veya sorgulama gerektirse bile çalışamlara ara vermemenin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında tuvalete ekmek düşürmek en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında ekmeği elinden düşürmek bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ekmeği düşürmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekmeği yere düşürmek rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında ekmek düşürmek şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına delalet eder.

Kahve falında ekmeğin düştüğünü görmek fikirlerinin çatışacağına, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elinden ekmek düşürmek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında ekmek düşürdüğünü görmek çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top