AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek bölüşmek

Kahve falında ekmek bölüşmek

Kahve falında ekmek bölüşmek büyük adımlar atılacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, böylece işlerini yoluna sokacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine alamet eder.

Kahve falında ekmek bölüşmek gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermekten, maddi maceralardan veya istikrarsız kişilerden sakınmalısınız.

Kahve falında ekmeğini bölüşmek ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine inanılır.

Kahve falında ekmeği bölüşmek yapılan planların alt üst olacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ekmek bölüşmek üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında para bölüşmek kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mal bölüşmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın bölüşmek çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parayı bölüşmek aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında simit bölüşmek mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir