AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek arası domates görmek

Kahve falında ekmek arası domates görmek

Kahve falında ekmek arası domates görmek kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, insanlarla karşı karşıya geleceğine, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına inanılır.

Kahve falında ekmek arası domates gördüyseniz:

  • Yarım bırakılmış plan veya projelere dönülmesi, geçmişi anımsamak ya da eski arkadaşlarla bir araya gelmek olumlu yönde ilerlemenize katkı yapabilir.

Kahve falında ekmek arası domates yemek her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine inanılır.

Kahve falında ekmek arası domates görmek hayırlı terfiler alınacağına, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekmek arası et yemek hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına delalettir.

Kahve falında ekmek arası soğan yemek iç dünyasının güzelleşeceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ekmek arası köfte almak her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına yorulur.

Kahve falında ekmek arası pilav yemek dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ekmek arası kokoreç yemek mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında ekmek arası dağıtmak niyetlendiği işlere gireceğine, hayatın yoluna gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir