AnaSayfa / Genel / Kahve falında ehliyetini görmek

Kahve falında ehliyetini görmek

Kahve falında ehliyetini görmek elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında ehliyetini gördüyseniz:

  • Para konusunda akılcı olmalısınız.

Kahve falında ehliyetsiz araba kullanmak yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ehliyet sınavını kaybetmek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, eşlerin boşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ehliyetini kaybetmek tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ehliyet sınavını kazandığını görmek esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına inanılır.

Kahve falında ehliyet almak çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında ehliyetini görmek mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında ehliyet kursuna gitmek yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına delalet eder.

Kahve falında ehliyet sınavına girmek uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir