AnaSayfa / Genel / Kahve falında ehliyet kursuna gitmek

Kahve falında ehliyet kursuna gitmek

Kahve falında ehliyet kursuna gitmek bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, uzaktan haberler işiteceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına işarettir.

Kahve falında ehliyet kursuna gitmek gördüyseniz:

  • İşvereniniz veya resmi daireler ya da eğitmenlerinizle olan ilişkilerinizde olumlu gelişmeler olacaktır, akşama doğru genel bir mutluluk havasında olacaksınız.

Kahve falında ehliyet kursuna gitmek tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına alamet eder.

Kahve falında ehliyet sınavını kazandığını görmek aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Kahve falında ehliyet almak borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında ehliyetsiz araba kullanmak gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine işarettir.

Kahve falında ehliyetini görmek makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına delalet eder.

Kahve falında ehliyet sınavını kaybetmek kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında ehliyet sınavına girmek elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ehliyetini kaybetmek son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir