AnaSayfa / Genel / Kahve falında eğlencede oynamak

Kahve falında eğlencede oynamak

Kahve falında eğlencede oynamak elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine rivayet eder.

Kahve falında eğlencede oynamak gördüyseniz:

  • Yeni bilgiler edinmenin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında eğlencede oynamak gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, kulluk derecesinin artmasına tabir olunur.

Kahve falında bir eğlencede olmak onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında eğlencesiz düğün görmek çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine delalettir.

Kahve falında eğlence yerine gitmek taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine inanılır.

Kahve falında eğlence parkı görmek kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına delalettir.

Kahve falında eğlencede bulunmak hayatında olumlu değişiklikler olacağına, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında kına eğlencesi görmek çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına tabir olunur.

Kahve falında asker eğlencesi görmek sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir