AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir eğlencede olmak

Kahve falında bir eğlencede olmak

Kahve falında bir eğlencede olmak atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine işarettir.

Kahve falında bir eğlencede olmak gördüyseniz:

  • Olaylara genç yaklaşımınız ileride size yardım edebilecek kişilerin dikkatini çekmenizi sağlayabilir.

Kahve falında eğlencede oynamak insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eğlencede bulunmak hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında eğlencesiz düğün görmek çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve falı kapatan kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sünnet eğlencesi görmek kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eğlence görmek sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, esenlik bulacağına, rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kına eğlencesi görmek rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, hoş olaylar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında eğlenceye gitmek olmayacak hayallere kapılacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında eğlence yerine gitmek hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir