AnaSayfa / Genel / Kahve falında eğik bilezik görmek

Kahve falında eğik bilezik görmek

Kahve falında eğik bilezik görmek düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, ekmeğin kesileceğine, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında eğik bilezik gördüyseniz:

  • Bir olasılık olarak da başka bir kadınla ciddi seviyede kavga durumun girebilirsiniz.

Kahve falında eğik bilezik görmek herkesin istediği bir kariyeri olacağına, şansının ve bahtının açık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eğik balkon görmek stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eğik bina görmek büyük bir başarısızlık yaşanacağına, helal ekmek yiyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eğik ev görmek iyi insanlar ile birlikte olunacağına, mal ve mülk sahibi olmaya yorulmaktadır.

Kahve falında eğik ağaç görmek düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında eğik minare görmek arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, şeytana uyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başı eğik görmek geçim sıkıntısı yaşanılacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına alamet eder.

Kahve falında eğik yüzük görmek alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir