AnaSayfa / Genel / Kahve falında talibin olduğunu görmek

Kahve falında talibin olduğunu görmek

Kahve falında talibin olduğunu görmek düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, yeniden sulh ortamının sağlanacağına, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında talibin olduğunu gördüyseniz:

  • Belli konularda ders almamakta ısrar ediyorsunuz.

Kahve falında talibin olduğunu görmek hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında talibini görmek çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında talip görmek kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında talibi çıkmak kendine olan güvenini kaybedeceğine, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında eski talibini görmek planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında talibi olduğunu görmek yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına yorulur.

Kahve falında birine talip olmak her istediğini alabileceğine, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek talip görmek huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, manevi olarak huzur içinde olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir