AnaSayfa / Genel / Kahve falında annemi tuvalette görmek

Kahve falında annemi tuvalette görmek

Kahve falında annemi tuvalette görmek ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında annemi tuvalette gördüyseniz:

  • Daha dikkatli düşünmek gerekiyor.

Kahve falında annemi tuvalette görmek galibiyetlerinin de çoğalacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında anneyi tuvalette görmek kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, çirkin amellere işaret etmektedir.

Kahve falında annesini tuvalette görmek gam ve kasavetin de uçup gideceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına delalet eder.

Kahve falında erkek tuvaletine girmek kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında banyoda tuvalet görmek can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına delalettir.

Kahve falında evin içine büyük tuvaletini yapmak rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, başarısının düşeceğine yorulur.

Kahve falında tuvaletten ekmek çıkarmak rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında banyoya tuvaletini yapmak yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, konforunun artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir