AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanlarınla konuşmak

Kahve falında düşmanlarınla konuşmak

Kahve falında düşmanlarınla konuşmak pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düşmanlarınla konuşmak gördüyseniz:

  • Ani kararlar vermeniz veya ani hareketlerde bulunmanız durumunda hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz.

Kahve falında düşmanıyla konuşmak sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında düşmanla konuşmak rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına delalet eder.

Kahve falında düşmanla telefonda konuşmak elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düşmanlarınla konuşmak aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında düşmanıyla telefonda konuşmak rahatın ve huzurun yerine geleceğine, yeni projeler için kaynak elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düşmanla çatışmak hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında düşmanın elinde silah görmek maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, özel hayatında mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düşmandan kaçıp kurtulmak huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir