AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanıyla barışmak

Kahve falında düşmanıyla barışmak

Kahve falında düşmanıyla barışmak hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, kendi içindeki gücü keşfedeceğine, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına tabir olunur.

Kahve falında düşmanıyla barışmak gördüyseniz:

  • Duygularınıza hakim olamayabilirsiniz.

Kahve falında düşman olduğun biriyle barışmak parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına inanılır.

Kahve falında düşmanlarla barışmak ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına tabir olunur.

Kahve falında düşmanıyla barışmak insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına alamet eder.

Kahve falında düşman barışmak amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düşmanlarınla barışmak uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine işarettir.

Kahve falında düşmanından barışmak orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine delalettir.

Kahve falında eski bir dostla barışmak suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayrıldığın kişiyle barışmak büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir