AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanı hapsetmek

Kahve falında düşmanı hapsetmek

Kahve falında düşmanı hapsetmek sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, varını yoğunu kaybedeceğine, büyük başarılar kazanılacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, sıkıntı ile geçimini sağlamaya, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında düşmanı hapsetmek gördüyseniz:

  • Sağlığınızla ilgili küçük bir probleminiz olabilir.

Kahve falında düşmanı hapsetmek elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir yere hapsedilmek hastaysa şifa bulacağına, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına tabir olunur.

Kahve falında kedi hapsetmek çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cin hapsetmek gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, sağlık sorunun kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında eve hapsedilmek onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına delalettir.

Kahve falında biri tarafından hapsedilmek zorluklarının kalmayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına yorulur.

Kahve falında bir odaya hapsedilmek sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılan hapsetmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir