AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi hapsetmek

Kahve falında kedi hapsetmek

Kahve falında kedi hapsetmek bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, maddi çıkmazların biteceğine, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedi hapsetmek gördüyseniz:

  • Veya başkalarının manipülatif hareketleri ya da tahrikleri yanlış kararlara veya imzalara neden olabilir.

Kahve falında kedi hapsetmek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir eve hapsedilmek bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına rivayet eder.

Kahve falında fareyi hapsetmek gözünün de gönlünün de doyacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına işarettir.

Kahve falında hapsedildiğini görmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına alamet eder.

Kahve falında arıyı hapsetmek işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, şansının da açık olacağına delalettir.

Kahve falında düşmanı hapsetmek hastalıklarının da şifasını bulacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında biri tarafından hapsedilmek zorlukların günden güne artacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında eve hapsedilmek bir sebeple sıkıntılarının artacağına, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir