AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmandan kurtulmak

Kahve falında düşmandan kurtulmak

Kahve falında düşmandan kurtulmak kazancının da artacağına, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, işinde verimsiz olacağına, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına inanılır.

Kahve falında düşmandan kurtulmak gördüyseniz:

  • İşiniz veya sağlığınızla bağlantılı bazı işleriniz veya ilişkileriniz aniden rayına oturmaya başlayabilir.

Kahve falında düşmanlardan kurtulmak sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına rivayet eder.

Kahve falında düşmandan kurtulmak Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, eğitimlerinin iyi olacağına işarettir.

Kahve falında düşmanın elinden kurtulmak nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında düşmandan kaçıp kurtulmak gelir kaynaklarının kuruyacağına, şansın kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yangından kurtulmak yeniden doğmuş gibi olacağına, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında depremden sağ kurtulmak verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, moral ve sermaye kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında düşmekten son anda kurtulmak hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir tehlikeden kurtulmak gelirinin bir kısmı ile geleceğine, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir