AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneler günü kutlamak

Kahve falında anneler günü kutlamak

Kahve falında anneler günü kutlamak parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, gülen gözlerin ışığının söneceğine, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında anneler günü kutlamak gördüyseniz:

  • Açık davranmanız gerekiyor.

Kahve falında anneler günü kutlamak ele geçen kazancın azalacağına, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının doğum günü kutlamak yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin doğum gününü kutlamak gülen yüzünün hiç solmayacağına, çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında doğum günümü kutlamak büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine delalettir.

Kahve falında yaş günü kutlamak yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, yaşamının belli bir düzene oturacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının doğum gününü kutlamak herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına rivayet eder.

Kahve falında ölünün doğum gününü kutlamak maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına inanılır.

Kahve falında ölen birinin doğum gününü kutlamak stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, iyi insanlarla arkadaş olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir