AnaSayfa / Genel / Kahve falında dürüm yemek

Kahve falında dürüm yemek

Kahve falında dürüm yemek hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, esenlik içinde olacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına tabir olunur.

Kahve falında dürüm yemek gördüyseniz:

  • Gerekli gereksiz maddi yardımlar söz konusu olabilir.

Kahve falında dürüm yemek görmek kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin falı kapatan kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına işarettir.

Kahve falında dürüm ekmek yemek çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında et dürüm yemek eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında tavuk dürüm yemek ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına işaret eder.

Kahve falında dürüm yemek eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dürüm et yemek uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, hedeflerini tutturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dürüm döner yemek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, yeteneklerini geliştirmeye alamet eder.

Kahve falında ciğer dürüm yemek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir