Kahve falında dulla evlenmek

Kahve falında dulla evlenmek sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, sevdikleri ile bir arada olacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dulla evlenmek gördüyseniz:

  • Mantıklı olmayan teklifleri olan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında dul bir adamla evlenmek hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine inanılır.

Kahve falında dul bir kadınla evlendiğini görmek depresyona gireceğine, fal sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında dul kadının evlendiğini görmek sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında dul kadınla evlenmek her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında dul birisiyle evlenmek aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına rivayet eder.

Kahve falında dul kadının evlenmek zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında dulla evlenmek rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, girdiği her işte büyük adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dul bir adamla evlendiğini görmek aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir