AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneannemin evini görmek

Kahve falında anneannemin evini görmek

Kahve falında anneannemin evini görmek sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, makamının ve ününün artacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine işarettir.

Kahve falında anneannemin evini gördüyseniz:

  • Biraz rahatlamaya ihtiyacınız var.

Kahve falında anneanne evini görmek kolay yollardan kazanacağına, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında anneannemin evini görmek sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine yorulur.

Kahve falında anneannenin evini görmek kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, çevre değiştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında anneanneyi ağlarken görmek yolunun ve geleceğinin açık olacağına, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında anneanne öpmek şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş anneannenin dirildiğini görmek çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında ölen anneanneyi görmek hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, yanlış kararlar vereceğine inanılır.

Kahve falında vefat eden anneanneyi görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir