AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğünde tatlı yemek

Kahve falında düğünde tatlı yemek

Kahve falında düğünde tatlı yemek dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, umutlanacağına, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düğünde tatlı yemek gördüyseniz:

  • Özlediğiniz veya sevdiğiniz bir kişiyle daha fazla vakit geçirebilmek amaçlı jestler yapabilirsiniz ya da kendinizi affettirebilirsiniz.

Kahve falında düğünde tatlı yemek malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düğün tatlısı görmek işine ve ailesine dört elle sarılacağına, parasız günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında düğünde tatlı görmek kırgınlıkların sona ereceğine, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında tatlı kabağı yemek her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, hayatı boyunca rahat yaşayacağına inanılır.

Kahve falında tatlı meyva yemek hayatını yoluna sokacağına, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan fal sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine inanılır.

Kahve falında başbakanla tatlı yemek sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tatlı çalıp yemek hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tulumba tatlısı yemek atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir