AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne ve teyzeyi görmek

Kahve falında anne ve teyzeyi görmek

Kahve falında anne ve teyzeyi görmek kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, yeni mallara kavuşacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına alamet eder.

Kahve falında anne ve teyzeyi gördüyseniz:

  • Bazı ani teklifler gittiğiniz yönü değiştirebilir.

Kahve falında anne ve teyzeyi görmek ruhun ve kalbin rahat edeceğine, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında teyze anne görmek iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, iyi bir zanaatkar olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annenin teyzesini görmek işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anne teyze görmek yeni başlangıçlar yapacağına, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında teyze ve anne görmek yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına delalettir.

Kahve falında annesinin teyzesini görmek mutlu ve güzel günlerin geleceğine, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında anneyi ve teyzeyi görmek maddi konularda kayıplar olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına yorulur.

Kahve falında anne ve teyze görmek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir