AnaSayfa / Genel / Kahve falında teyze anne görmek

Kahve falında teyze anne görmek

Kahve falında teyze anne görmek başarılarının devamının geleceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında teyze anne gördüyseniz:

  • İşinizi veya özel yaşamınızı ilgilendiren ilişkileri kuvvetlendirici çalışmalar yapmanız gerekebilir.

Kahve falında ölmüş anne ve teyze görmek gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anne ve teyzeyi görmek rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, başa iş açacağına tabir olunur.

Kahve falında teyze ve anneyi görmek bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında annesinin teyzesini görmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında teyze ve anne görmek sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına yorulur.

Kahve falında teyze anne görmek başarıya giden yollarının açılacağına, doğru olanı seçeceğine işaret eder.

Kahve falında anneyi ve teyzeyi görmek sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında anne ve teyze görmek böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir