AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesinin dua ettiğini görmek

Kahve falında annesinin dua ettiğini görmek

Kahve falında annesinin dua ettiğini görmek yenileneceğine ve can bulacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, spor yapmaya başlanılacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine inanılır.

Kahve falında annesinin dua ettiğini gördüyseniz:

  • Üzerinde uzlaşılması gereken konular, yapılması gereken pazarlıklar veya anlaşmalar istendiği gibi gitmeyebilir.

Kahve falında annesinin dua ettiğini görmek işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annenin dua ettiğini görmek kazançlarının gittikçe azalacağına, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında ettehiyyatü duası okumak çok para kazanılacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında başbakanın dua ettiğini görmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine alamet eder.

Kahve falında başkasına dua ettiğini görmek kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında çocuğunun dua ettiğini görmek saygınlığa, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen kişinin dua ettiğini görmek hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir başkasının dua ettiğini görmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir