AnaSayfa / Genel / Kahve falında dostu düşman görmek

Kahve falında dostu düşman görmek

Kahve falında dostu düşman görmek çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine, hem itibar edineceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, hidayete erip huzuru bulacağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, mesleğinde atılım yapacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında dostu düşman gördüyseniz:

  • Dürüst olmalısınız.

Kahve falında düşmanla dost olduğunu görmek düşmanına galip geleceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına yorulur.

Kahve falında düşmanını dost olarak görmek maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, herkesin ilgisinin çekileceğine yorulur.

Kahve falında düşmanını dost gibi görmek iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, engellerin ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında düşmanı dost olarak görmek fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında dostu düşman görmek yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, süzüleceğine, ağlayacağına delalet eder.

Kahve falında düşmanıyla dost olduğunu görmek eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dostla düşman olmak daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine delalettir.

Kahve falında düşmanı dost görmek kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir