AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanını dost gibi görmek

Kahve falında düşmanını dost gibi görmek

Kahve falında düşmanını dost gibi görmek yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına işarettir.

Kahve falında düşmanını dost gibi gördüyseniz:

  • Yararsız konular veya sonuca varmayacak işler konusunda ısrarcı olan kişiler sizi zor durumda bırakabilirler.

Kahve falında düşmanını dost gibi görmek hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında düşmanı dost görmek sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, kurulan hayallerin yıkılacağına alamet eder.

Kahve falında düşmanı dost olarak görmek gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, huzurunun da yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında düşmanla dost olduğunu görmek ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, tazeleneceğine ve şifa bulacağına tabir olunur.

Kahve falında dostunu düşman görmek belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düşmanını dost olarak görmek başarının adım adım yaklaşacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düşmanıyla dost olmak sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında düşmanıyla dost olduğunu görmek var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir