AnaSayfa / Genel / Kahve falında dost hayatı yaşamak

Kahve falında dost hayatı yaşamak

Kahve falında dost hayatı yaşamak iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, çok sevinip işinin başına geçeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dost hayatı yaşamak gördüyseniz:

  • Kararsız kaldığınız projelere ya da anlaşmalara imza atmadan önce iki kere düşünmenizde fayda var.

Kahve falında dost hayatı yaşamak hayatının başarılarla dolacağına, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında gördüğünü gerçek hayatta yaşamak düzenin bozulacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşini hayat kadını olarak görmek keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin hayatını kurtarmak güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında hayat kadını kurtarmak yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında bebeğin hayatını kurtarmak işlerinin toparlanacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında okul hayatını görmek hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, işlerinin de rast gideceğine işarettir.

Kahve falında kendini hayat kadını görmek girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir