AnaSayfa / Genel / Kahve falında beş tane bebek görmek

Kahve falında beş tane bebek görmek

Kahve falında beş tane bebek görmek sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, hasta ve üzgün olacağına, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, iyi halin geleceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, Allah’ın sevgisini kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında beş tane bebek gördüyseniz:

  • Sabah saatleri gerginlikler yaşamaya müsaitsiniz.

Kahve falında iki tane bebek emzirmek işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına delalettir.

Kahve falında dört tane erkek bebek görmek hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dört tane bebek görmek kazanılacak ve ele geçecek paraya, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında iki tane erkek bebek görmek yaptığı hatalardan ders alacağına, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üç tane erkek bebek görmek maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üç tane bebek görmek güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına delalettir.

Kahve falında beş tane bebek görmek işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine delalettir.

Kahve falında iki tane kundakta bebek görmek uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, iç dünyasının güzelleşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir