AnaSayfa / Genel / Kahve falında domuzun kustuğunu görmek

Kahve falında domuzun kustuğunu görmek

Kahve falında domuzun kustuğunu görmek yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında domuzun kustuğunu gördüyseniz:

  • Bir süredir çözümlenmemiş konuların yararınıza ilerlediğinin farkına varabilirsiniz.

Kahve falında başkasının domuz eti yediğini görmek sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında domuz olduğunu görmek zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, bolluk ve bereket içinde olacağına delalettir.

Kahve falında yavru yaban domuzu görmek düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, kişisel kavgaların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurt ve domuz görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına inanılır.

Kahve falında evcil domuz görmek maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında domuzlardan kaçmak ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına işarettir.

Kahve falında domuza ateş etmek temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, fal sahibinin şanssızlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında domuz beslemek hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir