AnaSayfa / Genel / Kahve falında domuzu kovalamak

Kahve falında domuzu kovalamak

Kahve falında domuzu kovalamak sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına, kişinin başarıdan başarıya koşacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, mutluluğunun daim olacağına işaret eder.

Kahve falında domuzu kovalamak gördüyseniz:

  • Uzun uğraşlarla elde edilen bir bilginin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında domuzun kovaladığını görmek sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına yorulur.

Kahve falında domuz kovaladığını görmek yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine işaret eder.

Kahve falında domuz kovalamak iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına inanılır.

Kahve falında domuzu kovalamak mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında domuz sevmek kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah beyaz domuz görmek fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, rahat bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fare ve domuz görmek itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında oyuncak domuz görmek stresli bir ortama gireceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir