Kahve falında dolu sınıf görmek

Kahve falında dolu sınıf görmek hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, masraflarının azalacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dolu sınıf gördüyseniz:

  • Sizi destekleyen veya desteklemeyen kişileri net şekilde ayırt edebilirsiniz.

Kahve falında dolu sınıf görmek eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sınıf arkadaşıyla konuşmak yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına alamet eder.

Kahve falında eski sınıf arkadaşı görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında sınıf arkadaşını dövmek çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına inanılır.

Kahve falında sınıftan çıkmak parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Kahve falında sınıf arkadaşınla sevgili olmak çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sınıf geçtiğini görmek de rahatının yerine geleceğine, ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında sınıfa girdiğini görmek adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, en zor zamanda yalnız kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top