AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolu otobüs görmek

Kahve falında dolu otobüs görmek

Kahve falında dolu otobüs görmek karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dolu otobüs gördüyseniz:

  • Değişiklikler sizi endişelendirmesin.

Kahve falında içi dolu otobüs görmek işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dolu otobüs görmek bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına rivayet eder.

Kahve falında dolu otobüse binmek gönlünün rahata ereceğine, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında içi dolu valiz görmek sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında dolu tabanca görmek iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında içi su dolu havuz görmek ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine yorulur.

Kahve falında dolu bidon görmek psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük dolu yağdığını görmek işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir