AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolma biber görmek

Kahve falında dolma biber görmek

Kahve falında dolma biber görmek satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, bol kazançlı günlere kavuşacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında dolma biber gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili değişiklikler veya yenilikler sevdiğiniz kişileri memnun edebilir.

Kahve falında dolma biber yapmak büyük bir proje gerçekleştirileceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında biber dolması görmek müjdeli bir haber alarak sevineceğine, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında biber dolması yapmak ümitlerinin son bulacağına, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına işaret eder.

Kahve falında renkli dolma biber görmek yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuru biber dolması görmek ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında dolmalık biber doldurmak aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, yaşamına heyecan ve renk geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil dolma biber almak aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında dolma biber almak eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir