AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli dolma biber görmek

Kahve falında renkli dolma biber görmek

Kahve falında renkli dolma biber görmek huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında renkli dolma biber gördüyseniz:

  • Sizin için en iyisini yapmalısınız.

Kahve falında renkli dolma biber görmek yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına işarettir.

Kahve falında dolma biber kurutmak çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı dolmalık biber görmek sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil biber dolması görmek işinde başarılı olacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına delalettir.

Kahve falında dolmalık biber doldurmak dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında dolmalık yeşil biber görmek en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında pişmiş biber dolması görmek gücünün ve şansının yaver gideceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına yorulur.

Kahve falında patlıcan biber dolması görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, arzu ve isteklerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir