AnaSayfa / Genel / Kahve falında doktora yapmak

Kahve falında doktora yapmak

Kahve falında doktora yapmak hayırlı işlere imza atacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, köşeye sıkıştıracağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında doktora yapmak gördüyseniz:

  • Keskin sirke, küpüne zarar hesabı, öfkeniz ilk önce kendi sinirlerinizi yıpratıyor.

Kahve falında doktora yapmak iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına işaret eder.

Kahve falında doktora muayene olduğunu görmek daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, fal sahibinin kazancının artacağına alamet eder.

Kahve falında hasta olup doktora gitmek rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında doktora gidip muayene olmak hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına tabir olunur.

Kahve falında doktora reçete yazdırmak işlerinin hemen hallolacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında doktora gittiğini görmek bazı ortaklıklar kuracağına, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında hamile olup doktora gitmek çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında doktora kan aldırmak inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir