AnaSayfa / Genel / Kahve falında doktora hediye vermek

Kahve falında doktora hediye vermek

Kahve falında doktora hediye vermek aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında doktora hediye vermek gördüyseniz:

  • Belli konularda ikna edilmek, kendinizi garantiye almak veya iltifat işitmek için yapacağınız girişimlerin karşılığında aradığınız tepkileri bulamayabilirsiniz.

Kahve falında doktora hediye vermek garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında doktora gtmek yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına delalettir.

Kahve falında doktora gidip ilaç almak gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında doktora soru sormak elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine yorulur.

Kahve falında doktora aşık olmak onun mutlu olmasına vesile olacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında doktora bağırmak işlerin aksamayacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında doktora muayene olmak kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, ortalığın karışacağına rivayet eder.

Kahve falında doktora gidip hamile olduğunu öğrenmek kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir