AnaSayfa / Genel / Kahve falında doğum yapan yakınını görmek

Kahve falında doğum yapan yakınını görmek

Kahve falında doğum yapan yakınını görmek çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, onlara doyasıya sarılacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, sıkıntılarının günden güne artacağına delalet eder.

Kahve falında doğum yapan yakınını gördüyseniz:

  • Olumlu düşünmeli, fırsatları görmeye çalışmalısınız.

Kahve falında bir yakının doğum yaptığını görmek gereksiz bir harcama yapılacağına, sevdiği insana kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında doğum yapan yakınını görmek eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, fal sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine delalet eder.

Kahve falında bir yakınının doğum yaptığını görmek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yakının doğum yaptığını görmek iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine tabir olunur.

Kahve falında yakınının doğum yaptığını görmek günlerini hastanede geçireceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına inanılır.

Kahve falında annenin doğum gününü görmek ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında karısını doğum yaparken görmek işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına delalet eder.

Kahve falında kadın doğumcuya gitmek elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir