Kahve falında doğum suyu görmek

Kahve falında doğum suyu görmek zor zamanların çok eskide kalacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında doğum suyu gördüyseniz:

  • Alışılmadık durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında doğum suyu görmek daha fazla kazanç getireceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında doğum suyunun geldiğini görmek maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, iyilik ve güzellik bulacağına delalet eder.

Kahve falında suyun içinde doğum yapmak arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına inanılır.

Kahve falında doğum suyunun gelmesini görmek çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında doğum yapan eşek görmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine yorulur.

Kahve falında hamile olup doğum yapmak yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında fare doğumu görmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında doğum yapmak ve kan görmek ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top