AnaSayfa / Genel / Kahve falında doğum günü kutladığını görmek

Kahve falında doğum günü kutladığını görmek

Kahve falında doğum günü kutladığını görmek düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında doğum günü kutladığını gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz insanın ya da insanların yanında huzur arayın.

Kahve falında birinin doğum gününü kutlamak bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında ölünün doğum gününü kutlamak büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında doğum gününü kutlamak neşeli bir hayat süreceğine, fesada bulaşacağına işaret eder.

Kahve falında sevgilinin doğum gününü kutlamak sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında sürpriz doğum günü kutlamak geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında kendi doğum gününü kutlamak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının doğum gününü kutlamak işlerinin karışacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında doğum günü kutladığını görmek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir