AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişlerinin kanadığını görmek

Kahve falında dişlerinin kanadığını görmek

Kahve falında dişlerinin kanadığını görmek neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dişlerinin kanadığını gördüyseniz:

  • Evle ilgili konularda yenilik yapma olanağı bulabilirsiniz.

Kahve falında dişlerinin kanadığını görmek fal sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında diş etinin kanadığını görmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine işaret eder.

Kahve falında diş kanatmak ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişlerin kanadığını görmek dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, bazen istemediği şeyler yapacağına delalettir.

Kahve falında diş kanadığını görmek sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, haksızlıklara uğranılacağına rivayet eder.

Kahve falında diş etlerinin kanadığını görmek ruhunun dinleneceğine, iyi geçiminin devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında dişlerinin döküldüğünü ve kanadığını görmek çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine işaret eder.

Kahve falında kanatlanıp uçtuğunu görmek aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir