AnaSayfa / Genel / Kahve falında diş etlerinin kanadığını görmek

Kahve falında diş etlerinin kanadığını görmek

Kahve falında diş etlerinin kanadığını görmek zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mesleğinde uzmanlaşacağına, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında diş etlerinin kanadığını gördüyseniz:

  • Belli bir iş birliğini veya girişiminizi ilerlediği hızın dışına çıkarma arzunuz geri tepebilir.

Kahve falında diş etinin kanadığını görmek beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında diş etlerinin kanadığını görmek sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dişlerinin kanadığını görmek elden çıkan malların geri kazanılacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine yorulur.

Kahve falında diş kanadığını görmek problemli durumlardan birinin çözüleceğine, itibarın ve makamın yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dişlerin kanadığını görmek etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, işine dört elle sarılacağına yorulur.

Kahve falında dişlerinin döküldüğünü ve kanadığını görmek herkesi kendi gibi zannedeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında diş kanatmak zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine yorulur.

Kahve falında diş eti görmek elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir