AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin dişlerinin çekildiğini görmek

Kahve falında birinin dişlerinin çekildiğini görmek

Kahve falında birinin dişlerinin çekildiğini görmek hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, başka kimselere de yardım edeceğine, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında birinin dişlerinin çekildiğini gördüyseniz:

  • Kuraldışı aşk ilişkilerine girmeye eğilimlisiniz.

Kahve falında diş etinin çekildiğini görmek rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında diş etlerinin çekildiğini görmek talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin dişlerinin çekildiğini görmek sözler sarf edeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına inanılır.

Kahve falında çekilen diş görmek güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, fal sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında diş çekilmek güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına tabir olunur.

Kahve falında diş çekip çıkarmak üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının dişlerinin çekildiğini görmek akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında diş çekilirken görmek nimet ve berekete ereceğine, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir