AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişinin avucuna düştüğünü görmek

Kahve falında dişinin avucuna düştüğünü görmek

Kahve falında dişinin avucuna düştüğünü görmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, şükür içinde bir hayat süreceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine delalettir.

Kahve falında dişinin avucuna düştüğünü gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız duygusal ilişkilerde şanssızsınız.

Kahve falında dişinin avucuna düştüğünü görmek şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine işarettir.

Kahve falında tek dişin düştüğünü görmek tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının dişinin düştüğünü görmek yaptığı çalışmaların heba olacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında tek dişinin düştüğünü görmek yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine inanılır.

Kahve falında alt dişin düştüğünü görmek maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, karanlığın biteceğine işarettir.

Kahve falında annesinin dişinin düştüğünü görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında kaplama dişin düştüğünü görmek zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çürük dişinin düştüğünü görmek sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir