AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişini söktüğünü görmek

Kahve falında dişini söktüğünü görmek

Kahve falında dişini söktüğünü görmek ağız tadı ile yaşanacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında dişini söktüğünü gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemeye hazır olun.

Kahve falında alt azı dişini görmek başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine tabir olunur.

Kahve falında dişinin kaybolduğunu görmek maddi yükümlülüklerin azalacağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında takma dişi kaybetmek kazanılacak ve ele geçecek paraya, daha lüks bir hayat yaşayacağına işarettir.

Kahve falında yeni doğmuş çocuğun dişini görmek yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında alt dişin düştüğünü görmek sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına işarettir.

Kahve falında köpeğin dişini kırmak mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dişinin çürümesini görmek insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, rahat bir hayat yaşanacağına inanılır.

Kahve falında dişi elle çıkarmak maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir