AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişini kopardığını görmek

Kahve falında dişini kopardığını görmek

Kahve falında dişini kopardığını görmek hayırlı bir karar verileceğine, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, verilen emeğin boşa gideceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına işarettir.

Kahve falında dişini kopardığını gördüyseniz:

  • Sorunlu arkadaşlıkları hayatınızdan çıkarabilirsiniz.

Kahve falında ölmüş birinin dişini çekmek ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında azı dişi sökmek bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ünleneceğine işaret eder.

Kahve falında tek dişin düştüğünü görmek büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, sorunlarının artacağına yorulur.

Kahve falında bir başkasının dişinin düştüğünü görmek hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, kurulu düzeninin devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin dişini görmek beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz dişi at görmek tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, kısmetlerinin çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının dişini çektirdiğini görmek yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına alamet eder.

Kahve falında köpeğin dişi görmek çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, kariyer planının altüst olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir