AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişin eline düştüğünü görmek

Kahve falında dişin eline düştüğünü görmek

Kahve falında dişin eline düştüğünü görmek sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dişin eline düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı plan, program veya ilişkilerinizde son bir rötuş ya da düzenleme yapma fırsatı bulabilirsiniz.

Kahve falında dişin eline düştüğünü görmek karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına yorulur.

Kahve falında dişinin eline düştüğünü görmek sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine delalet eder.

Kahve falında üst dişin düşmesini görmek ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine delalettir.

Kahve falında dişini düşürmek bol hayır duası alınacağına, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi dişinin düştüğünü görmek zahmetli bir işin sona ereceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine delalet eder.

Kahve falında dişin düşmesini görmek ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, malvarlığının çok daha artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir dişinin düştüğünü görmek o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, sarsılacağına işaret eder.

Kahve falında dişin düşmesi görmek kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir