AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişi olmayan birini görmek

Kahve falında dişi olmayan birini görmek

Kahve falında dişi olmayan birini görmek en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, üzüntülü haberler alacağına, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, elindeki işi rayına oturtacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında dişi olmayan birini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, kariyerinizi veya sosyal yaşamınızla ilgili bir konuyu açıklığa kavuşturmanız gerekiyor ya da gerekebilir.

Kahve falında dişi sızlamak daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, çok hayırlı ve güzel haberler alacağına tabir olunur.

Kahve falında ön dişi kırık görmek yarar sağlamayacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine yorulur.

Kahve falında dişinin apse yaptığını görmek sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine tabir olunur.

Kahve falında dişini söktüğünü görmek çok büyük bir acı duyacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü dişi görmek neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dişinin oyulduğunu görmek borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında alt dişinin çıktığını görmek kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında dişin kırık olduğunu görmek sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir